torstai 28. maaliskuuta 2013

Pumpkin balls


Maijun anopin kurpitsat on herkkua. Nämä kurpitsapalleroiset vievät kielen mennessään. Pullaseokseen heittelin mitä kaapista löytyi - yksi iso keltainen kurpitsa pilkottuna ja paahdettuna (hieman öljyä, suolaa, pippuria ja maustesekoitusta), kourallinen cashew pähkinöitä blenderillä hienohkoksi rouhittuna, paketillinen fetaa sekä pari proteiinipitoista paahtoleipäpalasta. Päälle ripottelin chia siemeniä ja paahdoin palleroisia uunissa vähän aikaa. Naminami!

I was lucky and got these pumpkin balls to taste delicious! You need one big yellow pumpkin chopped and roasted in the oven (with a hint of oil, pepper and salt and spice mixture), handful of cashew nuts finely chopped in a blender, a big slice of danish feta and two slices of protein rich toast. On the top I sprinkled some chia seeds and then the balls were baked in the oven for les than ten minutes. Yummy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti