tiistai 16. huhtikuuta 2013

Vegan heaven



Torstaina ajelimme taas vaihteeksi Dunsboroughin. Tarkoitus oli käydä oliivitilalta hakemassa laatuöljyä ja rapsutella siinä sivussa heposia, mutta harmiksemme tila oli kiinni asiakkailta ja öljyt jäi saamatta. Kiertelimme hippikylän puoteja, kunnes nälkä alkoi kurnimaan vatsassa ja suuntasimme testaamaan Samudran syysmenua. Eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Ihan parasta oli vegaaninen, macademia-pähkinöistä valmistettu sinappi-majoneesi ja kuivatut bataattilastut.

Last Thursday we drove down to Dunsborough, once again. We wanted to see the olive farm and some quarter horses, but unfortunately they were closed and no quality olive oil for us. We stopped by to all the nice little stores in the hippie village, until we got hungry and ended up tasting Samudra's autumn menu. Like the other times before, it wasn't a disappointment. The best thing was vegan mustard aioli, made of macademia nuts along with some dried sweet potato chips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti