lauantai 6. kesäkuuta 2015

Changes.Muutoksen tuulia on tämä syksy tuonut tullessaan. Vanhan duunin lisäksi tein PT hommeleita, ja sitten hups sain vammaispalvelukoordinaattorin paikan omasta firmasta. Rivityöntekijästä lähiesimieheksi, keikkatyöstä vakiduuniin. Alku oli enemmän kuin vauhdikas, eihän sitä hyvä support worker mitään perehdytystä tartte :/. Noh, homma haltuun, ja kauluspaita päälle, ainakin saa pukeutua vähän paremmin. Vaatekaappi meni aikalailla uusiksi, kun on vähän edustavampaa hommaa, kokouksia ja kaikenmoista. Sitten tuli 30 päivän paleo haaste, kiloja lähti ja vaatteet jäi isoksi. Kaikilla omat ongelmansa :D

Tykkään työstäni, puolet ajasta on työsuhdeauto käytössä, ja kännykänkin sain - ei ole semmosia luksuksia hoitajan työssä ollut. PT hommat jäi taka-alalle, jotta olisi aikaa omiin treeneihin. Salille ja squashille. Ja maastopyöräilylle.

New job as a disability service coordinator, paleo diet (in which a 30 day challenge turned into most paleo lifestyle), gym, squash, mountain biking... My autumn pretty much.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti