lauantai 4. toukokuuta 2013

Green soup.


Talvi tulee, keitot lämmittää. Ja kyllä, jos joku nyt kuvitteli, että täällä on aina lämmintä, niin ne harhakuvat saa heittää viemäriin. Villasukille on tarvetta (vink vink). Pipon jo tilasinkin ja öljypatteri on hankittu. Puolethan siitäkin lämmöstä menee harakoille, mutta minkäs teet. Soppa lämmittää. Tuorehernekeittoon tarvitset:

400g pakasteherneitä
1 kasvisliemikuutio
2-3 rkl ranskan kermaa
1 kevätsipuli pilkottuna
valkosipulijauhetta
suolaa ja mustapippuria myllystä

Keitä herneitä kasvisliemessä kattilassa (vettä sen verran että peittyvät) noin 20 min. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa ja valmista tuli. P.S. Parhaat sämpylät syntyy kaurapuuron jämistä.

Winter is coming, but soup keeps you warm. Fresh green soup is delicious.

400g of frozen peas
1 vegetable stock cube
2-3 tbsp of thick cream
1 spring onion chopped
garlic powder
salt and black pepper from a mill

Boil the peas in a vegetable stock fro about 20 minutes (just enough water to cover the peas). Add all the ingreadiants and squash in a blender. P.S. The best rolls are made of leftover oatmeal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti