lauantai 22. maaliskuuta 2014

Winter wonderland.Blogin puolella on ollut hiljaista, anteeksi siitä. Olen ollut superkiireinen töiden ja opiskelujen kanssa. Tällä hetkellä olen töissä päivittäin joka toista lauantaita lukuunottamatta ja kaikki vapaa-aika on kulunut PT opintojen parissa. Lisäksi valokuvaprojekti työpaikkaa varten on syönyt tunteja vuorokausista reippaasti. Ahkeruus on kuitenkin palkittu - valmistuin kuntosaliohjaajaksi ja minut valittiin kuukauden työntekijäksi peräkkäisinä päivinä. Kuntosaliohjaajan näyttöä jännitin kovasti, sillä aika oli rajallinen ja vaikka taito on hallussa, niin pelkäsin kielen menevän solmuun. Turhaa oli kaikki jännitys, sillä tilaisuus oli melkosen rento, näytön vastaanottajat vähintään yhtä rentoja ja jos vähän saan kehua, niin pesin kanssaopiskelijat sekä ajassa että taidoissa. Olin onneni kukkuloilla ja seuraavana päivänä minut huijattiin työpaikalle kuulemaan kuinka hyvin olen työni tehnyt ja mukavaahan se on sellaista tunnustusta saada. Lahjoivat isolla lahjakortilla lempiravintolaan sekä vuoden lopussa on 1:12 mahdollisuus voittaa viikon lomamatka Balille. Ei hassumpaa.

Aihetta juhlaan on siis ollut, mutta nämä kuvissa olevat juhlat kuitenkin juhlittiin jo tammikuun alussa. Koska Maijun talviset syntymäpäivät olivat keskellä kesää, ajattelimme Virven kanssa yllättää sankarin talvisella kuusimetsäkakulla. Niin lämmintä oli, että yhden kukan ehdin ottaa ennenkuin kuuset alkoivat kaatuilemaan. :)

It's been so awfully quiet here in my blog, sorry about that! I have been busy with work and studies. But the reward comes with all the hard work - I gratuated as a gym instructor and got selected as a employee of the month at work. 

This party in the pics however is Maiju's birthday in January. And because it was middle of the summer, we decided to suprise her with a snowy forest cake. It was so hot, that after the first picture the trees started to fall down. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti