keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Staying fit.

Ei pöllömmät lenkkeilymaisemat vai mitä? Tämä talvi on ollut säiden suhteen suotuisa. Vaikka myrskyjä on ollu, vettä ei ole tullut läheskään niin paljon kuin viime vuonna ja lämpötilat on pysyneet kohtuullisina. Tänä vuonna ei ole tarvinnut palella.

Kuntosalille tuli uusia välineitä ja nyt pystyy vetämään cross fit tyyppistä treeniä. Ihanaa vaihtelua. Seinäkiipeilemässä tulee käytyä kerran pari kuussa. Tulisi käytyä useammin, jos ei olisi 80 kilometrin päässä. SUP lauta on ollut haaveissa jo kauan, aion ostaa sen ensi kesään mennessä. Oon nimittäin liian nössö surffamaan, vaikka on sitäkin tullut kokeiltua, jopa kaverin kanssa yhdessä yhdellä laudalla. Aussijoukkuealajit kiinnostaisi (maahockey, footie, rugby jne), mutta polvi ei kestäisi.

Asiakkaiden kanssa tulee kuntoiltua myös ja olenkin jo työn merkeissä kirjoitellut ohjelmia Enablen asiakkaille sekä ohjannut heitä salitreeneissä. Mielenkiintoa lisää pikkuvivahteet, kuten paikasta toiseen siirtymisen vaikeus, kommunikointihaasteet, mahdolliset fyysiset rajoitteet, keskittymisvaikeudet, nopea kyllästyminen, käyttäytymisongelmat, aistiherkkyydet jne.Saliohjelmat pitää monesti kuvittaa, vieressä ei auta seisoa vaan tehdä mukana. Siksipä onnistumisen tunne on moninkertainen, kun saadaan tuloksia!

Not bad ey? The scenery sure keeps you motivated. The weather has been nice to us so far this winter. Much nicer than last year. Jogging, TRX, indoor climbing, gym... That's pretty much my routine at the moment. I wanna buy a SUP board by christmas, I'm very keen on trying rock climbing and kite surfing. Can't do any aussie sports because of my knee even thou I'd love to give them a ago. Designing training programs for Enable's clients is challenging but rewarding and fun with all the little twists that come along. For example we just took pictures to make communication easier with the gym routine. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti