keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

No limes after all.
Ei siinä meidän takapihan puussa kasvanutkaan limejä vaan oikein herkullisia appelsiineja. Ehditään sopivasti syödä ne omiin suihin ennenkuin ensi viikon lopulla muutetaan toiseen taloon! Niin, me saatiin uusi kämppä! Voi ihanuus, päästää eroon tästä iglusta ja saadaan luksuskeittiö. Pitänee vielä kunnolla kuvata tämä mökkerö, kyllähän tähän mahtuu kaikki muistot ensimmäisen puolen vuoden ajalta. Ainoa, mitä tulee ikävä, on makkarin korkeat seinät. Odottakaahan kun näette uuden asunnon, on eroa kuin yöllä ja päivällä verrattuna tähän nykyiseen.

Blogin puolella on ollut hiljaista, johtuen yksinkertaisesti siitä, että minulla on sata rautaa tulessa. Tai ainakin viisi. Teen töitä neljään eri paikkaan ja lisäksi hullu otin vielä opiskelut siihen päälle. Okei, siinä vaiheessa kun menin kouluun, aattelin että töitä ei juurikaan ole... No, onneksi on joustavaa tuo opiskelu, joten venytän valmistumispäivää hieman alkuperäistä ajatusta kauemmaksi. Sitten minusta toivottavasti tulee Master Trainer, tutummin Personal Treineri.

Työrintamalla on vaihtelevaa ja mukavaa. Sisustussuunnittelun ohella saan harrastaa mm. leffassa käyntiä, kuntosali, uimista, biljardia, pyöräilyä ja mahdollisesti sukelluskurssia. Ja siitä lystistä maksetaan palkkaa. Teen nuorten kehitysvammaisten kanssa työtä ja se on todella palkitsevaa. Ensimmäistä kertaa täällä ollessa tuntuu, että ammattitaitoani todellakin arvostetaan. Lisäksi on lapsenhoito- ja vanhustenhoitokeikkaa, joista jälkimmäistä en juurikaan ole tehnyt, eikä tulevaisuudessa taida tuo jälkimmäinen kuuluakaan "uraputkeeni". Lisäksi tässä on vähän muutakin suunnitteilla, mutta siitä lisää myöhemmin, jos ja kun siitä jotain kerrottavaa on.

The limes turned out to be oranges. The house we are living in is not going to be our house for long, since we got a new and much better one. I'm fully busy with my four jobs and studying. Hopefully by christmas I'll be a Master Trainer aka Personal Trainer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti