perjantai 26. heinäkuuta 2013

The new home.


Kuvat on räpsitty ilman jalustaa ja ilman sen suurempia sihtailuja. Mutta tässä se nyt on. Meidän uusi koti. Huomaatteko mitään eroja vanhaan? Ai niin, mutta en tainnut siitä kehdata suuremmin kuvia laittaakaan :-D
Tämä putinki tuli osittain kalustettuna, koko olo- ja ruokailuhuoneen varustus on taloon kuuluvaa, samoin baarijakkarat ja pesukone. Pesukone onkin tungettu sellaiseen paikkaan, että emme saaneet sitä vaihdettua omaan, joten joudumme tyytymään pyykinpesuun aussien niin kovin suosimalla päältä täytettävään koneeseen, jossa rumpu on suomalaisittain katsottuna ihan väärinpäin ja puhdasta ei tule, ei sitten niin millään. Tämänkin talon puutteista tai huolimattomuuksista saisi huoletta oman postauksen (esim kylppärissä/WC:ssä ei ole ollenkaan pistorasioita), mutta keskitytään nyt hyviin asioihin.

Ensinnäkin lautalattiat on huomattavasti siistimmät kuin vanhassa talossa. Makkareissa ja olkkarissa on kokolattiamatto, joka voisi olla paljon pahemmankin näköinen. ;) Keittiö on Ikean taattua laatua ja ainakin meillä on kunnon uuni nyt. Jääkaappipakastin on niin iso, että meidän ruoilla täyttää ehkä yhden tai puolitoista hyllyä. Kaappitilaa on, ja niistäkin iso osa laatikoita. Vihdoinkin säilytystilaa meidän neljälle lautaselle. Isossa makkarissakin on vaatekaapit, mikä on luksusta vanhaan verrattuna, jossa ei ollut mitään säilytystilaa missään. Kylppärissä on molemmille omat altaat ja peilit, jotka tosin on niin korkealla että tällainen tumppi tarvitsisi melkein jakkaran. Oma sohva tungettiin pikkumakkariin, siellä on hyvä katsella leffoja ja lukea kirjaa. Työhuoneeksikin sitä kutsutaan. Kaikissa huoneissa on vino katto, joka yltää korkeammalle kuin talo ulkopuolelta katsottuna antaa ymmärtää.

Kissat rakastaa emäntiensä lailla uutta huushollia. Täällä kun on paljon nurkkia nuuhkittavana ja tilaa juosta. Vainoharhaisina myrkytimme koko talon hämähäkkien varalta, nuo pikkupöljät kun ei osaa niitä varoa. Kaksi redback hämistä on jo pihalta löydetty, niiden puremaan kun voi aikuinenkin menehtyä, niin niistä kannattaa hankkiutua eroon.

Our new house. Much better than the last one, eih? This one was partly furnished, so all the furniture in the lounge and the dining area are not hours. We pretty much just own the bed and the grey sofa in our second bedroom. The cats love it and so do we. Althoug it has it's flaws. After all it is Aussie built ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti