perjantai 26. heinäkuuta 2013

The house.


Uskokaa tai älkää, tämä on rosmariini! Believe it or not, this is rosmary!
Tältä tämä uusi koti sitten näyttää ulkoapäin. Erittäin matalalta, huijaa kovasti. Epätyypillinen rakennus sinänsä, että meillä on hyvin yksinkertainen katto, kun useimmissa täällä on kulmaa ja kurvia miljoonaan eri suuntaan. Ja paritalon puolikashan tämä on, vielä ei olla naapureita tavattu, kun taisivat vasta reissusta tulla. Vuokranantaja sen sijaan on tavattu (tämä talo on agentin kauttaa eikä suoraan yksityiseltä vaikka sellaisen omistama onkin), ja hän nyt ei kyllä mukavuudessa edelliselle vertoja vedä. Mutta eiköhän sitä toimeen tulla.

Piha vaikuttaa aika helppohoitoiselta, sen kun nurmikkoa leikkaa ja huolehtii kastelusta. Kukkia ja istutuksia on paljon, mutta suurin osa on ruukuissa tai sitten maa on alustettu niin hyvin ettei rikkaruohoja juuri kasva. Hedelmäpuita ei valitettavasti ole tällä kertaa, mutta persijaa takapihalta löydettiin ja ihan järkyttävän suuri rosmariinipensas.

Villieläinpuisto on 100 metrin päässä, siellä pääsee ruokkimaan kenguruita ja papukaijoja. Ja lintusuo on kivenheiton päässä.

This is what it looks like from the outside, our new home. Lots of plants, but easy to maintain since they are mostly in pots. We have a huge bush of rosemary growing in the backyard, but no fruit trees this time. The wildlife park is just 100 metres away.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti